Succesvol Running Dinner

Junior Chamber International Drechtsteden (JCI Drechtsteden) organiseerde zaterdag 10 september 2016 het Running Dinner. De gasten struinen de Dordtse binnenstad en directe omgeving af voor het goede doel. Dineren waarbij één gang per locatie wordt gebruikt in een regulier restaurant of op een bijzondere locatie met aansluitend een spetterend feest in een Dordtse hotspot. Te voet, per taxi en per boot vindt er een culinaire rondreis plaats door het centrum van Dordrecht en de restaurants gelegen aan de oevers van Papendrecht en Zwijndrecht.

Dit evenement blijkt al jaren de ideale netwerkmogelijkheid waarbij deelnemers een lokaal goed doel ondersteunen. Het Running Dinner is een tweejaarlijkse fundraise avond georganiseerd door JCI Drechtsteden voor ondernemend Drechtsteden. Dit is een netwerkvereniging voor jonge ondernemers en professionals tot 40 jaar.

Dit keer stond stichting Care for Life centraal als goede doel. Bij de start van het evenement ontving de stichting €7777 euro.

 

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn