Zaterdag 25 mei 2024: CvA in Dordrecht

Op zaterdag 25 mei 2024 organiseert JCI Drechtsteden het CvA in Dordrecht. Hoe dichter bij Dordt, hoe unieker het programma wordt!
Het CvA gecombineerd met een aansprekende keynote, leerzame workshops, gave bedrijfsbezoeken én een Running Dinner.

Geschiedenis Dordrecht

Dordrecht heeft veel te bieden. De toekomst, het heden en de geschiedenis.

De stad heeft een belangrijke rol gespeeld in de Nederlandse geschiedenis. De stad is in ca 1120 ontstaan, aan een riviertje de Thuredrecht.

Inwoners van Dordt hebben diverse bijnamen. Denk aan Dordtenaren, Eilandbewoners, maar ook Schapekoppen.

Duurzaamheid en innovatie

Dordrecht is in 2040 energieneutraal, dat is het doel. Hiervoor is samenwerking, medewerking en een circulaire economie nodig. Hierbij worden zoveel mogelijk producten en grondstoffen hergebruikt. Stap voor stap wordt er gestopt met het gebruik van aardgas.

Hieraan worden campagnes gewijd, maar hiervoor is ook de Duurzaamheidsfabriek opgezet. Hier komen startups, maar ook wereldspelers bij elkaar om kennis te delen en te innoveren.

Ondernemersklimaat

In de Drechtsteden zijn aan scala aan bedrijven gevestigd. Van klein tot groot, van onbekende tot bekende namen, van startups tot gevestigde bedrijven. Een welvarende regio die het verschil wil maken, die inspireert en innoveert.
De bedrijven bevinden zich in allerlei branches, denk hierbij aan: scheepsbouw, maritieme technologie, zakelijke dienstverlening, deltatechniek & bouw, jachten & vliegtuigen, haven & logistiek, industrie & handel, innovatie en binnenvaart.

Met veel dank aan onze hoofdsponsor:

Hoe dichter bij Dordt...

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Locaties

Duurzaamheidsfabriek

CvA & workshops

Art & Dining

Running Dinner & Feest

Tot 25 mei!