Wij zijn JCI Drechtsteden

JCI is over de hele wereld gebaseerd op vier pijlers: Business, Community, Training en International. Deze pijlers hebben wij binnen de Kamer JCI Drechtsteden omgezet en vertaald in een aantal activiteiten. De activiteiten worden georganiseerd door de verschillende commissies. De commissieleden worden ieder jaar opnieuw ingedeeld en bepalen zelf hoe zij hun taak en verantwoordelijkheid inkleden. Onze Kamer kent een maatschappelijke commissie, die ieder jaar een event organiseert waarbij wij als doelstelling hebben om aan de regio iets terug te geven en mensen een leuke dag te bezorgen. Daarnaast wordt echter ook om het jaar het Running Diner door onze Running-diner- commissie georganiseerd, waarbij wij voor het goede doel geld verzamelen. Het maatschappelijke gedeelte heeft dan ook twee aspecten: zelf iets doen voor de maatschappij en geld verzamelen voor een goed doel.

REGIO DRECHTSTEDEN

Wij richten ons uit mensen uit de regio Drechtsteden. Woon je dus niet in Dordrecht, maar wel in de buurt? Dan ben je zeker welkom bij onze Kamer.

25 TOT 40 JAAR

JCI is een netwerk voor leden tot en met 40 jaar. Hierdoor zijn en blijven wij een club voor jonge mensen die zich verder willen ontwikkelen.


ONDERNEMENDE MENSEN

JCI-ers zijn jonge ondernemende mensen die met beide benen in de maatschappij staan. Wij investeren onze tijd, kennis en ervaring om onszelf te ontwikkelen, samen te werken en plezier te maken.

THE SKY IS THE LIMIT

Naast inhoudelijke activiteiten vinden wij het vooral belangrijk elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Het liefst met een hapje of drankje.

Daarnaast zijn wij allemaal ondernemers en ondernemende mensen die zich verder willen ontwikkelen. Om die reden organiseren wij trainingen voor onze leden. Wat voor trainingen dit zijn bepaalt de commissie ieder jaar zelf. Dit kan variëren tussen bijvoorbeeld trainingen onderhandelen, management trainingen, maar ook een cursus Japans. Ook met ondernemingen in de regio maken wij graag kennis. In het kader van bedrijfsbezoeken en netwerkevents wisselen wij ervaringen uit, maken kennis en leren van elkaar.

De opleidings- en ontdekkingsmogelijkheden eindigen echter niet bij onze Kamer. Ieder lid van JCI heeft de mogelijkheid om van het wereldwijde netwerk van JCI gebruik te maken. Je kunt dan ook aan allerlei trainingsactiviteiten in Nederland en in het buitenland deelnemen, andere culturen en regio’s ontdekken en jouw netwerk wereldwijd uitbreiden. Daarnaast wordt alle leerzaamheid gecombineerd met gezelligheid. Je mag er dan ook op vertrouwen dat ieder congres eindigt met een knallend feestje.

Kortom, ieder lid heeft de mogelijkheid om het zo bont te maken als men zelf wil. The sky is the limit. “

Kom jij kennis maken met JCI Drechtsteden?

Ben je geïnteresseerd in een lidmaatschap? Door lid te worden zal je ons komen versterken in het organiseren van (maatschappelijk) projecten en evenementen, deelnemen aan verschillende netwerkevenementen door het hele jaar heen en alle leuke evenementen die we organiseren. Stuur ons een bericht via ons contactformulier en een van onze leden zal dan even contact met je opnemen.

Ontmoet onze leden

Lesley van der Pol

Lesley van der Pol

Financieel Adviseur bij L&B Groep

Dianne Visser

Dianne Visser

Btw-specialist bij Flynth Adviseurs en Accountants

Daan Becht

Daan Becht

Advocaat

Mikail Yilmaz

Mikail Yilmaz

Voorzitter

Eigenaar/ondernemer bij Repair IT Now

Anly den Breejen

Anly den Breejen

Assistent-Accountant bij Hoek en Blok Accountants

Jan Dirk Baggerman

Jan Dirk Baggerman

Verzekeringsadviseur bedrijven bij L&B

Jannick de Wit

Jannick de Wit

Secretaris

Secretaresse bij ‘s Heeren Loo

Eva Stolk

Eva Stolk

Vastgoedbeheerder & makelaar bij Eva Stolk Vastgoed