Maatschappelijk project 2017

Op zaterdag 14 oktober was het een feestje in Lizz Wereldkeuken voor een tiental kinderen. We begonnen de middag met een kennismaking over hoe en waar chocola gemaakt wordt. Hierna gingen we aan de slag met het uitsteken van figuren in marsepein. Dit was namelijk de vulling van de bonbons die we gingen maken. Nadat we genoeg figuurtjes hadden gemaakt, gingen we met een speciale chocoladevork het marsepein in de chocolade dopen. Zo werd de bonbon gemaakt en mocht je deze daarna versieren met mooie glitters, nootjes en andere lekkere verrassingen. Uiteraard werden hierbij de vingers (en het gezicht) afgelikt van de heerlijke chocolade van Arthur Tuytel!

Na deze heerlijke en creatieve workshop hebben we nog een paar pogingen ondernomen op de bowlingbaan om een strike te halen met de kinderen. Ze waren erg enthousiast om de bal eens flink in de kegels slingeren.

Uiteraard is een leuke dag niet af als je er een lekker hapje bij kan eten. De middag werd dan ook afgesloten met eten uit verschillende werelddelen van Wereldkeuken Lizz, maar de frietjes vonden de meeste kinderen toch echt wel het lekkerst!

Al met al een hele geslaagde dag waar wij als commissie maatschappelijk event van JCI Drechtsteden in samenwerking met de stichting Care For Life met een glimlach op terug kunnen kijken!

Bekijk hier de foto’s van deze geslaagde dag!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn