JCI Running Dinner 2018

Vanuit onze maatschappelijke pijler organiseren wij eens in de 2 jaar het inmiddels befaamde JCI Running Dinner in de Drechtsteden. Dit jaar is het weer zo ver: Het JCI Running Dinner staat weer op de rol in 2018 en wel op 15 september 2018!

Zoals bij elke editie doen we dit allemaal voor een goed doel en dit jaar is het goede doel De voedselbank.

Tijdens het JCI Running Dinner gaat u verschillende gangen eten en deze eet u elk op een andere locatie. Vooraf weet u niet waar u uw voorgerecht zal eten of waar u van uw hoofdgerecht zal genieten. Vooraf de start van dit geweldige evenement krijgt u een envelop waarin staat waar u naar toe gaat om te beginnen met uw diner en op die locatie krijgt u weer te horen waar u de volgende gang zult verorberen. Dit kan zijn in Dordrecht maar ook in Papendrecht of Zwijndrecht en vervoer wordt ook nog eens geregeld!

Voor het laatste onderdeel verzamelt iedereen zich bij restaurant Art&Dining in Dordrecht om daar te genieten van een heerlijk dessert. Tijdens dit dessert vind er een echte veiling plaats waar we nog meer geld op proberen te halen voor ons goede doel: de voedselbank.

Na deze veiling vind er op dezelfde locatie een spetterend feest plaats met  een combinatie van een live-band M-Bush en DJ Robster zodat iedereen met de voetjes van de vloer gaat!

Dit evenement is voor iedereen toegankelijk en de kaarten kunt u middels een sponsorpakket kopen op de website van het JCI Running Dinner we zien u graag verschijnen op 15 september 2018!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn