Strategyzer-avond

Binnen JCI geldt het principe “one year to lead”. Dit houdt in dat ieder lid van onze Kamer de functie maar voor één jaar bekleedt. Aan het einde van het jaar wordt er gewisseld. Daarbij wisselt niet alleen het bestuur, maar ook de commissie-indelingen en iedereen krijgt een nieuwe taak en ontstaan er nieuwe teams.

Ter voorbereiding van het nieuwe jaar en ook de komende jaren, hebben wij een strategyzer- avond gehad. Dit houdt in dat wij onder deskundige begeleiding een strategie voor de komende jaren bepalen, waarbij wordt gekeken wat de wensen en ambities binnen onze Kamer zijn, welke kant wij op willen en wat wel, dan wel juist niet als prettig wordt ervaren. Nu is het aan alle kamerleden om wensen in een plan van aanpak te vertalen, concreet uit te werken en er de komende jaren vorm aan te geven.

Onze hartelijke dank gaat uit naar de facilitators Bas van Schooten (JCI Gouda) en Jan-Joost Kroon (JCI Utrecht), die onze gesprekken op een prettige manier hebben begeleid, ons hebben aangestuurd en ons verder met zeer waardevolle tips en trucs hebben uitgerust. De gastheer was onze voorzitter Willem van Voice IT te Dordrecht. Dank je wel Willem voor je gastvrijheid!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn