JCI Curling Cup 2019

Alle JCI-leden hebben de mogelijkheid om naast de diverse events in de eigen kamer ook deel te nemen aan events van andere kamers, landelijke events en internationale events.

Op 16 maart 2019 heeft de kamer JCI Haaglanden hun jaarlijkse curling-event georganiseerd. JCI Drechtsteden was met twee teams(!) aanwezig.
Na een warming-up en introductietraining van de leden van het nationale team begon de competitie. Wij stonden met ca. 100 andere JCI’ers op het ijs en hebben ons best gedaan iedereen van het ijs te vegen.. met middelmatig succes. Maar, na iedere wedstrijd moet de winnende partij een rondje drank naar keuze aan de verliezende partij geven. Op die manier is zowel winnen alsook verliezen leuk. Het was een zeer gezellige en (verbazingwekkende) sportieve dag!

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn