Maak kennis met erelid: Rien de Boo

Erelid! Jawel, die titel heeft Rien de Boo afgelopen kerst-event in ontvangst mogen nemen. Eén grote verrassing, hij wist zelfs niet dat hij aanwezig zou zijn bij het kerst-event. Dus des te leuker!

Wat is dan die titel erelid?
Helaas moet je, bij het bereiken van de 40 jarige leeftijd, de club verlaten. Als je als lid belangrijke bijdragen hebt geleverd aan de kamer tijdens je lidmaatschap kan je voorgedragen worden als erelid. Indien de overige leden het hier mee eens zijn, dan krijg je deze speciale titel én speldje. Je blijft dan ook in de toekomst verbonden aan de kamer. Je wordt uitgenodigd voor events, advies gevraagd en blijft nauw betrokken. Helaas zal Rien volgend jaar knakken, maar zo blijf je toch nog een beetje onderdeel van de groep. Gefeliciteerd Rien!
#jci #jcidrechtsteden #erelid #thisisjci


Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn