It’s a wrap! JCI voor Oekraïne

It’s a wrap! Afgelopen zaterdag hebben we de laatste dag ingezameld voor Oekraïne en wat kwam er nog een hoop binnen. Aankomende woensdag worden er nog 9 pallets opgehaald. Echt super bedankt voor alle producten die we hebben mogen ontvangen. We hadden dit gehoopt, maar nooit verwacht. Het is goed om te zien dat iedereen zich zo inzet voor mensen in nood. De goederen komen goed terecht. Bedankt!
Speciale dank naar Jumbo Meent Passage Papendrecht en Boon’s Markt Papendrecht met het helpen inzamelen van producten en leveren van voedselpakketten. En JCI Nederland voor het zo snel opzetten van deze actie waar we als lokale jci bij konden aansluiten. Wij zamelen geen goederen meer in, maar mocht je wel iets willen doen. Check de volgende link: https://lnkd.in/dNv2BYJU. Geld is nog hard nodig! Hier zijn bijvoorbeeld al bedden van gekocht voor een weeshuis in Roemenië waar ze 2.000 kinderen gaan verwachten.
#jci #thisisjci #ditisjci #jcidrechtsteden


Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn