JCI Drechtsteden bij ‘Het Spectrum’ in Dordrecht

Zaterdag 2 november 2019 zijn we met de JCI Drechtsteden kamer op bezoek gegaan bij zorginstelling ‘Het Spectrum’ in Dordrecht. Het doel van deze dag was om eenzame oudere een gezellige dag te bezorgen. Zo werd er onder andere gezorgd voor koffie met gebak, een glaasje advocaat en zelfs een heuse poffertjeskraam. Met ongeveer 10 leden van de kamer hebben we ruim 30 bewoners de aandacht gegeven welk zij verdienen. Het gaf veel voldoening om een lach op hun gezicht te zien. Al met al een zeer geslaagde dag!

Bij deze willen we de vrijwilligers van Het Spectrum, welk zich het gehele jaar inzetten voor de bewoners, nogmaals bedanken. Zonder jullie inspanning kunnen dit soort activiteiten niet georganiseerd worden

 

Delen:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn